Sykkeenvaimentimet – Liquid Dynamics


Liquid Dynamics valmistaa laadukkaat sykkeenvaimentimet, paineiskuvaimentimet sekä rakkotankit. Tuoteperheeseen kuuluu PulseGuard, ShockGuard, WaveGuard, PumpGuard, PipeGuard, PipeHugger ja FlexOrber. Liquid Dynamicsin vakio vaimenninrakenne on läpivirtaava, mikä ainoastaan takaa tehokkaan sykkeenvaimennuksen.

Liquid Dynamics kumirakkopaineentasaaja

Sarjasta löydät matalapaine, korkeapaine, ultra korkeapaine, alumiini ja muovirakenteet. Käytetään tyypillisesti pumppujen oheislaitteena. Runkomateriaaleina käytämme tunnettuja teräslaatuja, muoveja ja rakkomateriaaleina kumilaatuja.

Tekniset tiedot:

 • Runko:              SS 316, SS 316L, hiiliteräs, Hastelloy C, Duplex, PP ja PVC
 • Rakko:               NBR, HNBR, EPDM ja Viton
 • Kokoluokat:       0.07 – 35 l

kumirakkopaineentasaaja

FlexOrber PTFE kalvopaineentasaaja

Soveltuu teollisuuden aggressiivisten kemikaalien sykkeenvaimennukseen sekä matala ja korkeapainekäyttökohteisiin. Standardirunkorakenteet valmistamme standardi teräslaaduista ja kalvot teflonista tai muokatusta teflonista. Räätälöidyissä erikoisrakenteissa käytämme kaikkia tunnettuja valmistusmateriaaleja. Tyypillisesti käytössä kalvopumppujen, kemikaalien ja prosessipumppujen putkistojärjestelmissä. Paineetonta pumppaamista.

Tekniset tiedot:

 • Pesä:                   SS 316, SS 316L, hiiliteräs, Duplex, Hastelloy C ja Titaani
 • Kalvo:                 PTFE ja MTFE
 • Matalapaine:      0.07 – 15 l
 • Korkeapaine:      0.025 – 13 l

kalvopaineentasaaja

PipeHugger KP- ja imurakkopaineentasaaja

Soveltuu korkeapainekäyttökohteisiin sekä imupaineentasaukseen. Sarjasta löytyy matalapaine ja korkeapaine, pienet, keskisuuret, suuret ja valtavankokoiset rakenteet. Runkomateriaaleina käytämme tunnettuja teräslaatuja ja rakkomateriaaleina tunnettuja kumilaatuja. Syövyttävät nesteet menevät rakon sisäpuolelle säästäen titaanin, Hastelloyn, tantalumin jne. kustannuksia. Ihanteellinen lietteille ja pienhiukkasille.

Tekniset tiedot:

 • Runko:               SS 316, SS 316 L, hiiliteräs, Duplex, Hastelloy C ja Titaani
 • Rakko:                NBR, HNBR, EPDM ja Viton
 • Kokoluokat:        0.13 – 40 l

PulseGuard sykkeenvaimentimet PipeHugger imurakkopaineentasaaja

PumpGuard läpivirtaava joustava letkusykkeenvaimennin

Rakenteeltaan putkirakenteinen matalapaine sykkeenvaimennin, joka asennetaan putkistoon laippojen väliin. Sykkeenvaimentimet ovat käytössä tyypillisesti letkupumppujen ja paineilmatoimisten kaksoiskalvopumppujen oheislaitteena paksujen ja/tai kiintoaineita sisältävien nesteiden sykkeenvaimennuksessa. Tuoteohjelmassa on prosessiteollisuuden rakenteet varustettuna RF- tai suurella RF-laipalla ja hygieeniset elintarvike sekä lääketeollisuuden rakenteet. Sykkeenvaimentimet on helppo asentaa ongelmapumppauskohteisiin jälkeenpäin. Valmistusmateriaaleina käytetään tunnettuja teräs-, muovi- ja kumilaatuja.

Tekniset tiedot:

 • runko:                SS 316, SS 316 L, hiiliteräs ja PP
 • letku:                  NBR, EPDM ja Viton
 • Kokoluokat:       11.5 – 230 l

PulseGuard sykkeenvaimentimet PumpGuard letkusykkeenvaimennin

Lataa esite

Pulse Guardin kotisivut

Tehtaat sijaitsevat Stockportissa Englannissa ja Pohjois-Carolinassa USA:ssa. Standardi tuoteohjelma kattaa lähes kaikki nestesykkeenvaimennuksen tarpeet, löydät muun muassa sykkeenvaimentimet hygieenisiin ja muihin erilaisiin elintarviketeollisuuden sovelluksiin. Liquid Dynamics toimittaa sykkeenvaimentimia painealueelle 3 – 2 000 bar ja putkikokoluokkiin 1/8”:sta 36” asti.