Tilaus- ja toimitusehdot

Avoin verkkokauppa

FlowExperts-verkkokauppa on avoin pienemmille yrityksille suunnattu verkkokauppa.

Toimitukset

Laitteiden toimitusajat näkyvät verkkokaupassa. Mikäli laite on varastotavaraan niin toimitamme tuotteen viikon sisällä tilauksesta.
Tuotteet toimitetaan aina rahtivapaasti asiakkaalle Suomen rajojen sisäpuolella.

Hinnat

Kaikki hinnat ovat alv 0 %
Verkkokaupassa näkyvät hinnat ovat voimassa toistaiseksi tai tarjousten yhteydessä erikseen mainitun ajan. Laskun loppusummaan lisätään arvonlisävero. Verkkokaupan hinnat saattavat poiketa muiden myyntikanavien hinnoista.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Huomautukset

Asiakkaan on toimitusta vastaanottaessaan tarkistettava tavaran kunto ja lähetyksen oikeellisuus. Mahdolliset huomautukset tavaran laadusta tai muista epäkohdista on esitettävä viimeistään 8 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta FlowExperts Oy:n myyntiin p. 020 7920630 tai sähköpostitse sales@flowexperts.fi

Palautukset

Tuotteiden mahdolliseen palauttamiseen tarvitsee aina FlowExperts Oy:n myynnin hyväksynnän. Tuotteita ei voi palauttaa ilman lähetyskohtaista hyväksyntää.
FlowExperts Oy:n myynti p. 020 7920630 tai sähköposti sales@flowexperts.fi
Mahdollisissa palautuksissa on huomioitava tuotteiden kunto: palauttaa voi tuotteet, jotka ovat käyttämättömiä, virheettömiä, jälleenmyyntikelpoisia ja alkuperäispakkauksissaan. Palautettavan tuotteen on kuuluttava myyjän palautusajankohdan varastoitavaan tuotevalikoimaan. Asiakas vastaa palautuksesta aiheutuvista kustannuksista, ellei palautuksen syynä ole tuotteen valmistusvirhe tai myyjän toiminnasta johtuva virhe. Palautukseen liitetään kopio lähetyslistasta, johon on merkitty palautuksen syy.
Palautusoikeuden ulkopuolella ovat tuotteet joita ei alan tavan mukaan voida vaihtaa: Mittaanleikatut tuotteet, asiakkaalle erikseen tilatut tilausmyyntituotteet, alennetut ja valikoimista poistuneet tuotteet.

Tilauksen peruutusoikeus

Asiakkaalla on mahdollisuus peruuttaa tilauksensa, jos kyseessä on varastoitava tuote ja tuotetta ei vielä ole ehditty antaa kuljetettavaksi. Jaksotettuja tilauksia, samoin kuin asiakkaalle erikseen tilattuja tuotteita ei voida peruuttaa tilauksen saapumisen jälkeen.

Ylivoimainen este (Force majeur)

Lakko, työsulku, tulipalo, konerikko, raaka-aineiden puute, viranomaistoimenpide tai muu myyjästä riippumaton ylivoimainen este vapauttaa noudattamasta sovittua toimitusaikaa. Tilaajalla ei ole oikeutta vaatia tämän johdosta vahingonkorvausta.

Omistusoikeudet ja vastuu

Tavara siirtyy tilaajan omaisuudeksi, kun se on kokonaisuudessaan maksettu. Vastuu tavaraan kohdistuvasta vahingosta siirtyy luovutushetkellä tilaajalle.

Takuu

Tuotetiedoissa on kerrottu tuotteen mahdollinen takuuaika. Paketin mukana saamasi lähete toimii takuutodistuksena.

Riitakysymykset

Myyjän ja tilaajan väliset erimielisyydet voidaan ratkaista joko välimiesmenettelyssä tai myyjän kotipaikkakunnan alioikeudessa.

Tietosuoja

Käsittelemme yritystietoja vastuullisesti. Yritystiedot tulevat vain FlowExperts Oy:n asiakasrekisterikäyttöön.
Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille.

Toimitusehdot

FlowExperts Oy noudattaa Teknillisen Kauppaliiton NL 01 yleisiä toimitusehtoja.

Yhteystiedot

FlowExperts Oy
Taivaltie 5, 01690 VANTAA
Puhelin: 020 7920630 (vaihde)
Sähköposti: sales@flowexperts.fi
Myynti ja varasto on avoinna arkisin klo 8-16.