Liquid Dynamics sykkeenvaimentimet

900,002.800,00

Liquid Dynamicsilla on kattava sykkeenvaimennin sarja. Tuoteohjelmasta löytyvät matalapaine-, korkeapaine-, ultra korkeapaine- ja muovirakenteet. Sykkeenvaimentimia käytetään tyypillisesti teollisuuden pumppujen oheislaitteena. Tuoteohjelmassa on myös elintarviketeollisuuden hygieeniset sykkeenvaimentimet. Runkomateriaaleina käytämme tunnettuja teräslaatuja, muoveja, rakko/kalvo materiaaleina tunnettuja kumilaatuja ja Teflonia. 

Materiaalit

  • Runko: SS 316, SS 316L, hiiliteräs, Hastelloy C, Duplex, PP ja PVC
  • Rakko/kalvo: NBR, HNBR, EPDM, Viton, PTFE ja MTFE

Mitoitusohje:

Valitse ensin pumpattavalle aineelle soveltuvat nesteenkoskettamat osat. Tämän jälkeen valitse putkikoon mukainen yhdekoko vaimentimelle siten, että supistuksia ei tule liitettäessä sykkeenvaimennin putkistoon.

Sykkeenvaimentimen esitäyttöpaine typpikaasulla on 80% prosessipaineesta. Typpikaasutäyttöä varten tarvitaan erikoistyökalu.

Toimitusaika: vapaasti varastossamme Vantaa

Valitse ominaisuudet

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Liquid Dynamics tunnettu perinteikäs prosessiteollisuuden sykkeenvaimentimien valmistaja ja on valmistanut sykkeenvaimentimia jo vuodesta 1962. Tehtaat sijaitsevat Stockportissa Englannissa ja Pohjois-Carolinassa USA:ssa.

Standardi tuoteohjelma kattaa lähes prosessiteollisuuden sekä elintarviketeollisuuden hygieniaa vaativat käyttökohteet.

Runkomateriaaleina käytämme tunnettuja teräslaatuja, muoveja ja rakko/kalvomateriaaleina käytämme tunnettuja kumilaatuja sekä Teflonia. Räätälöidyssä erikoisrakenteissa käytämme kaikkia tunnettuja valmistusmateriaaleja.

Liquid Dynamicsin tuotevalikoimasta löytyy sykkeenvaimentimet painealueelle 3 – 2 000 bar ja putkikokoluokkiin 1/8”:sta 36” asti.

 

Lisätiedot

Materiaalit nesteenkoskettamille osille

AISI 316 / EPDM, AISI 316 / PTFE, PP / EPDM

Yhdekoko

½" BSP, ¾ BSP, 1" BSP