Etusivu Tuotteet Esitteet Huolto Yhteystiedot

WANGEN-epäkeskoruuvipumput

Pumpenfabrik Wangen GmbH on perustettu vuonna 1969. Yritys tunnetaan korkea-laatuisten ja pitkäikäisten epäkeskoruuvipumppujen valmistajana. Asiakas-tyytyväisyys ei ole ainoastaan tavoite, jolla toimintaa arvioidaan, vaan myös perusta, jolla yrityksen tulevaisuus lepää.

Menestyksen perusta syntyy pätevästä ja omistautuneesta henkilökunnasta, uuden-aikaisista tuotantotiloista ja prosesseista, jatkuvasta tuotekehityksestä, ammattimaisesta neuvonnasta eri käyttökohteissa sekä after sales -palveluista, joilla varmistetaan, että asiakkaat saavat pumpuistaan hyödyn irti koko niiden pitkän käyttöiän ajan.

Tuoteohjelma ei ole pelkästään laaja standardipumppuvalikoima, vaan pumput räätälöidään tarvittaessa myös asiakaskohtaisesti. WANGEN-pumppujen laatu on korkea ja niiden käyttövarmuus hyvä. Pumppuja käytetään menestyksekkäästi biokaasuteknologiassa, maanviljelyksessä, elintarvikkeiden ja juomien valmistuksessa sekä teollisuudessa ja kunnallistekniikassa, kun halutaan siirtää erittäin viskoottisia tai hankaavia aineita, monivaiheisia seoksia, tahmeita aineita tai erittäin vähän vettä sisältävää lietettä.


Wangenin pumpputehdas

Wangen-epäkeskoruuvipumput – Kemian- ja elintarviketeollisuus

Ominaista

  • Kokonaan moduulirakenteisia ja siksi helppoja pitää kunnossa.
  • Tilaa säästäviä ja tehokkaita.
  • Aina korkealaatuisia
  • Vankkarakenteisia ja luotettavia
       

Pumpun käyttö

     

Tiivisteet

 
   

Nivelet

   
 

Staattori/roottoriyksikkö

     

Painelaippa

       

     

Laakeripukki

   

Imupesä

 
 

Staattori

   

Alusta saatavana tilauksesta

     
   

Erilaisia imupesävaihtoehtoja

 


Painelaippa
Standardi laippaliitännät. Saatavana horisontaalisilla ja tangentiaalisilla paineyhteillä optimoiden sekä jäännösnesteen poistumisen että puhdistumisen.

Staattori/roottoriyksikkö
Erilaisia roottori/staattorigeometrioita (S, L ja H), kaikki WANGENin valmistamia. Staattoreiden sisääntulot on kartiomaisesti muotoiltu syöttökammioiden optimaaliseen täyttämiseen.

Alusta
Saatavana kiinteällä aluslevyllä tai liikuteltavana versiona.

Pesävaihtoehdot
Lämmitettäviä tai jäähdytettäviä rakenteita. Valittavissa pesuyhde CIP:lle tai SIP:lle.

Nivelet
Teknisesti täydelliset kardaaninivelet on saatavana tilauksesta elintarvikekäyttöön sopivalla suojuksella ja vaihtoehtoisesti esisyöttöruuvilla tai ilman ruuvia, pumpattavan aineen mukaan. Saatavana myös joustavalla käyttöakselilla.

Staattori
Saatavana EvenWall®ista valmistettuna ja eri standardigeometrioilla.

Imupesä
Vähän kuollutta tilaa. Imun kannalta ihanteellinen imupesä hellävaraiseen nesteensiirtoon ja pumppuun jäävän aineen määrän minimoimiseksi.

Pumpun käyttö
Saatavana kaikki perinteiset käytöt. Myös sähköä säästäviä käyttömoottoreita.

Tiivisteet
Mekaaninen tiiviste yksi- tai kaksitoimisena.

Laakeripukki
Kestävää terästä laippaliitännällä ja käytön itsekeskityksellä.

Kemianteollisuus

Kemianteollisuudessa WANGEN-pumppujen hyödyt pääsevät oikeuksiinsa. Ne mahdollistavat haastavimpienkin aineiden, kuten polyolin, isosyanaatin, PVC-yhdisteiden, tensidien, polyuretaaniliimojen, tahnoille tarkoitettujen dispersioiden ja galvaanisten lietteiden syöttämiseen sykkeettömästi, painevakaasti ja tarkasti. ATEX-rakenne on pumpuissa standardina ja tilauksesta epäkeskoruuvipumput voidaan valmistaa lämmitys- tai jäähdytyssuojalla.

Lääke- ja kosmetiikkateollisuus

Lääkeaineiden ja kosmetiikan valmistusta säädellään tiukasti laeilla. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa olemme kehittäneet pumppusarjan, joka vastaa näitä vaatimuksia ja on EHEDG-sertifioitu.

Kotelot on rakennettu ihanteellista virtausta silmälläpitäen, nesteiden syöttö tapahtuu lähes sykkeettömästi, annostustarkkuus on korkea, valmistusmateriaalit ovat FDA-hyväksyttyjä ja vähäisen kuolleen tilan ansiosta pumput on helppo puhdistaa. Kaiken kaikkiaan WANGEN-pumput takaavat asiakkaillemme tuotannon korkean laadun.

Paperiteollisuus

Paperiteollisuuden lopputuotteille asetetaan korkeita laatuvaatimuksia. Niihin vastaamiseksi paperiteollisuudessa tarvitaan laadukkaita pumppuja, jotka suorittavat tehtävänsä valmistusprosessissa tarkasti ja syöttävät leikkausherkimpiäkin aineita sykkeettömästi.

Useat paperinvalmistajat luottavat WANGEN-pumppuihin lähes kaikissa prosessin vaiheissa, materiaalin valmistelusta liimapuristimiin asti. Prosessissa syötetään erilaisia aineita kuten täyteaineita, kaoliinia, titaanioksidia, musteenpoistokemikaaleja, retentioaineita, pintavärejä, tärkkelyssuspensioita, lateksia, liimoja, hartsia ja pigmenttilietteitä.

Maali- ja lakkateollisuus

Maaleja, lakkoja ja liimoja pumpattaessa tärkeää on paras mahdollinen annostustarkkuus. WANGEN-pumppujen puolesta puhuu se, että niiden toiminnassa annostusmäärä ja kierrosluku ovat suoraan suhteessa toisiinsa. Pumppujen äärimmäisestä tiiviydestä huolehtivat standardi- ja erikoistiivisteet.

Esimerkkejä syötettävistä aineista ovat dispersiomaaliit, lateksimaalit, tarralappujen liima, polyuretaaniliimat, CaCO 3-pohjaiset kalkkimaalit ja pigmentit. 

Raakaöljyteollisuus

Pumppujen käyttäminen petrokemianteollisuudessa on vaativaa, mikä tapahtuu usein ääriolosuhteissa. WANGEN-pumput osoittautuvat myös tässä käytössä luotettaviksi. Porauslautoille sopivan konseptinsa ja rakenteellisen vaihtelevuutensa ansiosta ne tarjoavat monipuolisia käyttömahdollisuuksia aina koeporauksista raakaöljyn jatkojalostukseen ja jäteöljyn hävittämiseen.

Pumppuja käytetään myös erityistehtävissä, kuten öljytankkerionnettomuuksissa mereen vuotaneen öljyn siivoamiseksi. Wangen-pumppuja käytetään myös vaihtoehtoisten energiamuotojen valmistamisessa ja työstämisessä käyttökelpoisiksi polttoaineiksi.Wangen epäkeskoruuvipumput - Elintarvike- ja juomateollisuus

Todistetusti korkea laatu, alhaiset käyttökustannukset ja asiakkaan toiveiden tai pumpattavan kemikaalin ominaisuuksien mukaan suunniteltu rakenne tekevät Pumpenfabrik Wangenin ruuvipumpuista suosittuja elintarviketeollisuudessa.

Pumput siirtävät nesteitä hellävaraisesti, jolloin pienetkin määrät pumppuun jääneitä aineita saadaan prosessoitua. Erityisen tärkeää on se, että pumput on helppo puhdistaa CIP- tai SIP-rakenteen ansiosta. Pumput vastaavat EHEDG-sertifioinnillaan tiukimpia hygieniastandardeja.

Leipomoteollisuus

Kuluttajat vaativat laajan valikoiman herkullisia tuotteita edulliseen hintaan, mikä luo haasteita leipomoteollisuudelle. Yritysten tulee pystyä toimimaan joustavasti mukauttaessaan tuotevalikoimaansa ja tuotantomenetelmiään muuttuvien kulutustottumusten mukaan, esimerkiksi alkamalla valmistaa pakastetuotteita.

Teolliset leipomot ovat luottaneet jo vuosia WANGENin pumppuihin kakku- ja leipätaikinoiden, hiivaseosten ja täytteiden syöttämisessä valmistusprosessiin. Erikoissovellukset, kuten voi- tai margariinikimpaleiden pehmennys tai hapantaikinan inline-sekoitus, eivät ole ongelma. Vahvuutemme on räätälöidyissä ratkaisuissa, jotka perustuvat asiakkaidemme tarpeisiin.


Lihanjalostus

Nykyaikaisen lihanjalostuksen keskeisimpiä piirteitä ovat korkea automaatioaste ja nopeat muutokset tuotevalikoimassa. Tämä edellyttää tuotantovälineiltä joustavuutta mukautua muutoksiin sekä välineiden usein tapahtuvaa, huolellista puhdistamista. Vierasaineiden imeytyminen prosessiin on yhtä vähän toivottua kuin suuret kuolleet tilat laitteiston osissa.

WANGEN-pumppujen hyötyjä ovat muun muassa niiden äärimmäisen mukautuvuus, hyvä toimintavarmuus sekä nopea irrotettavuus ja vähäinen kuollut tila puhdistuksen helpottamiseksi. Lisäksi käytetyt materiaalit ovat hyväksyttyjä elintarviketeollisuuden käyttöön.

Pumput toimivat siten, että tuotteeseen kohdistuu äärimmäisen vähän rasitusta, joten siirrettävien elintarvikkeiden koostumus ja laatu eivät muutu pumppauksen aikana. Tämä auttaa asiakkaitamme menestymään ja parantamaan kilpailukykyä.

Meijeriteollisuus

Maitotuotteiden markkinat kasvavat ja niiden myötä paine alentaa kustannuksia. Tuotantolaitosten tulee toimia yhä enemmän automaattisesti. Siksi laitteiden toimintavarmuus on taattava. Avaintekijä menestyksessä on mahdollisuus siirtää hyvinkin erilaisia aineita siten, että tuotteeseen kohdistuu mahdollisimman vähän rasitusta ja että laitteistoon jää jäljelle tuotetta vain vähän.

Ihanteellisen rakenteen ja kuhunkin sovellukseen erityisesti valittujen käyttöparametrien avulla pumput voivat käsitellä ja annostella viskoottisia, tahmeita, kokkareisia ja leikkausherkkiä nesteitä.

Tätä pumppumallien ryhmää, joka on suunniteltu ja valmistettu erityisesti meijeriteollisuuden tarpeisiin, on saatavana sekä CIP- että SIP-rakenteella sekä EHEDG-hyväksynnällä, mikä varmistaa puhdistamisen onnistumisen. Puhdistamisesta aiheutuva seisonta-aika jää lyhyeksi, mistä syntyy kustannussäästöjä: WANGEN-pumput on helppo irrottaa eikä niissä ole uria. 

Makeisteollisuus

Suklaa, marsipaani, vohvelitaikina… makeisteollisuudessa käytetään erilaisia raaka-aineita, jotka voivat olla viskoottisia, tahmeita, kokkareisia tai leikkausherkkiä. Valmistajien täytyy hallita tämä raaka-aineiden monipuolisuus samalla kun markkinoiden kansainvälistyminen aiheuttaa kasvavia kustannuspaineita, joiden vuoksi valmistusprosessin tulee olla entistä automatisoidumpi.

Useiden vuosien läheinen yhteistyö makeisteollisuuden kanssa on johtanut asiakaskohtaisesti räätälöityjen ruuvipumppujen kehittämiseen, minkä ansiosta hankalimpiakin aineita voidaan siirtää. Osa pumppumalleista on lämmitettäviä. Kaikille ratkaisuille on yhteistä se, että tuotteeseen kohdistuu mahdollisimman vähän rasitusta. Laitteistoon jää jäljelle tuotetta vain vähän ja sen toimintavarmuus on erittäin hyvä.

Juomateollisuus

Yhä kansainvälistyvämmässä markkinatilanteessa juomanvalmistajien täytyy tarjota oikeanlaista tuotevalikoimaa, jossa yhdistyvät laatu ja sopiva hinta. Tämä edellyttää tuotantoprosessilta joustavuutta ja kustannustehokkuutta – esimerkiksi WANGEN-pumppuja käyttämällä. Pumpenfabrik Wangen tarjoaa juomateollisuudelle laajan valikoiman standardipumppuja, joihin voidaan liittää CIP tai SIP sekä myös joitakin EHEDG-hyväksyttyjä pumppuja.

http://www.flowexperts.fi/images/4d2d08ad.png

Hedelmien ja vihannesten jalostus

Tuoreus ja laatu ovat keskeisiä seikkoja hedelmiä ja vihanneksia käsiteltäessä. Niiden jalostus tapahtuu joko kausittain tai vuoden ympäri, mutta tavoitteena on aina se, että tuotteeseen kohdistuu mahdollisimman vähän rasitusta – myös silloin, kun niitä siirretään tuotantoprosessissa.

WANGEN-pumput on suunniteltu yksilöllisesti mahdollisimman sykkeettömän pumppauksen varmistamiseksi kullekin aineelle, olipa aine kokkareinen, viskoottinen, leikkausherkkä tai kuuma. Pumppuja käytetään myös hedelmistä ja vihanneksista syntyvän jätteen poistamiseen käsittelyn aikana. Käyttötarkoituksesta riippumatta asiakkaamme voivat aina luottaa pumppujen suorituskykyyn ja toimintavarmuuteen.WANGEN-epäkeskoruuvipumput – jätevedenkäsittely- ja biokaasuteollisuus

Itseimevät pumput

Vapaasti virtaavan ohuen lietteen, ylimääräisen lietteen ja mekaanisesti kuivatun lietteen siirtämiseen

WANGEN XPRESSWANGEN KL – S

Flokkulanttien tai kalkkimaidon annostukseen

WANGEN KB – S

Syöttökartiopumput

Tiivistetyn jätevesilietteen siirtämiseen

WANGEN KL – R

Korkean kiintoainepitoisuuden 15–45 % sisältäville lietteille, joilla on holvautumisriski:

Poikittaissyöttölaitteella

WANGEN KL – RQ

Siilopumppuna

WANGEN KL – RS

Syöttöruuvilla

WANGEN KL – RÜ

Lisälaitteita mm. voiteluaineen syöttölaite

Wangen-Bio-Mix-pumput

BIO-MIX-pumput voidaan yhdistää mihin tahansa standardi sekoittajasyöttäjiin, puskuvaunuihin ja ruuvisyöttimiin.

  • syöttökartio ja -ruuvi haponkestävästä teräksestä valmistettuna
  • suurikokoinen syöttökartio ja kivenkerääjä
  • kestävät tiivistetyt kardaaninivelet
  • erittäin vankkarakenteinen syöttöruuvi
  • vankka laakeripukki

Lisätietoa tuotteista: www.wangen.comC:\Users\Omistaja\Desktop\Logot\Wangen logo.jpg