Hygieeniset epäkeskoruuvipumput – WANGEN PUMPEN


Pumpenfabrik Wangen GmbH:lla on lähes 50 vuoden kokemus korkealaatuisten ja pitkäikäisten epäkeskoruuvi- ja ruuvipumppujen valmistuksesta. Hygieeniset epäkeskoruuvipumput ovat vakuuttaneet asiakkaita jo kymmenien vuosien ajan.

Itseimevä epäkeskoruuvipumppu: KL-SL, KL-TL, HYLINE, MX (Knoll) & KB-SL

Itseimevä epäkeskoruuvipumppu sopii hygieeniseen kuljetukseen niin matalille kuin korkeillekin viskositeeteille. KL-SL -sarjan pumppuja voidaan käyttää myös lämmitettävissä tai jäähdytettävissä käyttökohteissa.  EHEDG -määräysten mukainen sertifiointi.

Tekniset tiedot:

  • Maks. kapasiteetti:                    260 m3/h
  • Maks. paine:                              80 bar

Lataa esite (KL-SL, KL-TL, Hyline, MX & KB-SL)
Lataa esite (MX / Knoll)

Lataa esite (EN HYLINE)     Lataa esite (EN MX)

Katso esittelyvideo – Hyline

Katso esittelyvideo – MX (Knoll)

Syöttökartiopumppu: KL-RL & KL-RF

Hygieeniset syöttökartiopumput käsittelevät hellävaraisesti ja hygieenisesti nestemäisiä ja kiinteitä elintarvikkeita, joiden viskositeetti voi olla jopa 1 000 000 mPas. Suuri, vapaa läpäisykyky ja pumppujen alhaiset nopeudet takaavat herkkien tuotteiden hienovaraisen käsittelyn.

Tekniset tiedot:

  • Maks. kapasiteetti:                    65 m3/h
  • Maks. paine:                              48 bar

Lataa esite

wangen epäkeskoruuvipumppu syöttökartiopumppu hygieeninen pumppu

 

 

WANGENin hygieeniset epäkeskoruuvipumput käsittelevät hellävaraisesti ja hygieenisesti nestemäisiä ja kiinteitä elintarvikkeita, joiden viskositeetti on jopa 1 000 000 mPas.

Hygieeniset epäkeskoruuvipumput kuljettavat ja annostelevat hyvin elintarviketeollisuuden, lääketeollisuuden ja kosmetiikkateollisuuden tuotteita. Käyttöalueet kattavat niin viskoottiset kuin virtaamattomat ja kiinteätkin aineet, homogeeniset tai kiintoaineita sisältävät aineet ja leikkausherkät aineet.

Suuri, vapaa läpäisykyky ja näiden pumppujen alhaiset nopeudet takaavat herkkien tuotteiden hellävaraisen käsittelyn.

KL-RL -sarjan pumput mahdollistavat lähes kaikkien tuotteiden sykkeettömän pumppauksen. Syöttöruuvilla varustetussa syöttölaatikossa ei ole juuri lainkaan kuollutta tilaa ja erikoismuotoilunsa ansiosta pumpattava aine ei jää pysähdyksiin.

Voidaan lämmittää tai viilentää. KL-RF-sarjan pumpuissa on tarkistuskansi, huoltovapaa mekaaninen tiiviste, jonka toiminta
on kiertosuunnasta riippumatonta ja tyhjennyskara, jonka rakenne on itsetyhjentyvä. Voidaan kuumentaa tai jäähdyttää.

WANGENin menestyksen perustana toimii jatkuva tuotekehitys sekä after sales-palvelut, joilla varmistetaan pumppujen toimivuus koko pitkän käyttöiän ajan. Pumppuja käytetään menestyksekkäästi biokaasuteknologiassa, maanviljelyksessä, elintarvikkeiden ja juomien valmistuksessa sekä teollisuudessa ja kunnallistekniikassa kun halutaan siirtää erittäin viskoottisia tai hankaavia aineita, monivaiheisia seoksia, tahmeita aineita tai erittäin vähän vettä sisältävää lietettä. Pumput voidaan tarvittaessa räätälöidä asiakaskohtaisesti. Perustamisestaan saakka, WANGEN on kasvanut keskisuureksi, yli 200 työntekijän yritykseksi. WANGENin pumpuilla on erinomainen maine koska yritys keskittyy aina markkinoiden ja asiakkaiden tarpeisiin – alueellisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti.