Murskaimet – Franklin Miller


Amerikkalainen yritys Franklin Miller valmistaa laadukkaat ja tehokkaat murskaimet, silppurit, jauhentimet, delumperit sekä muut jätevedenkäsittelylaitteet.

Murskaimet, silppurit ja delumperit

Franklin Millerin murskain asettaa standardit tehokkaalle kiintoaineiden pilkkomiselle, toimintavarmuudelle sekä kunnossapidon helppoudelle. Murskain hienontaa muun muassa lumppua, muovia, puuta, rakennusjätettä, terveyssiteitä, kiinteää jätettä ja paljon muuta. Silppuri on korvaamaton laite erilaisissa laitoksissa ympäri maailmaa. Näissä yksiköissä yhdistyvät ainutlaatuiset rakenteelliset piirteet erinomaiseen suorituskykyyn, mikä tarjoaa ihanteellista suojaa tuotantolaitoksen prosesseille ja laitteistoille sekä takaa ongelmattoman toiminnan.

Yksikköjä on saatavana avokanavarakennelmiin, putkistoihin ja painovoimalaitteistoihin jalustalla ja suppilolla. Yksiköt toimitetaan vakiona pallografiittivaluraudasta valmistettuna ja haluttaessa haponkestävästä teräksestä valmistettuna. Leikkurit ja akselit on valmistettu karkaistusta terässeoksesta. TM8500:ssa on erittäin luotettava, vaativaa käyttöä kestävä mekaaninen tiivistejärjestelmä kätevänä kasettikokoonpanona. Muun muassa Taskmasteria on saatavana suppilolla ja jalustalla varustettuna, sekä vakiomalleina että räätälöityinä. Näitä voidaan käyttää sekä vaakasyötössä että painovoimasyötössä.

Franklin Millerin laitteet ovat korvaamattomia kaikenlaisten laitosten toiminnassa eri puolilla maailmaa pitäessään putkistot avoimina, vähentäessään pumppujen seisonta-aikoja, helpottaessaan seulojen käsittelyä sekä suojatessaan vedenpoistolaitteita, kuten linkoja, suodatinpuristimia ja muita.

Edut:

  • Hienojakoinen lopputuote
  • Estää rikkoutumisen ja tukkeutumisen
  • Leikkurielementtiteknologia
  • Vähemmän liikkuvia osia
  • Vankka rakenne
  • Ei leikkurielementtinipun jälkikiristystä
  • Leikkausterät ovat terävämpiä, koska ne ovat täysin koneistettuja ja tarkkuushiottuja
  • Kun osia on vain yksi kuudestoistaosa, kunnossapito on paljon helpompaa
  • Ei koskaan tarvetta uudelleenkiristykselle!

Franklin Millerin murskaimille saatavilla olevat miesaukot räätälöidään aina käyttöpaikan mukaan. Ne toimitetaan kokonaisina tikkaineen ja luukkuineen, jonka voi valita eri vaihtoehdoista, ja lisäksi optiona on saatavana murskaimen ohjauskiskoja, upotusmoottoreita ja ohjausjärjestelmiä.

Lataa esite

Franklin Miller murskaimet silppurit demlumperit

FL- EX controller ohjaa, suojaa ja valvoo murskaimen toimintaa. FL-EX on itseoppiva, joten sen käyttöönotto onnistuu nopeasti moottoritehosta ja kuormituksesta riippumatta. Laite valvoo murskainmoottorin toimintaa ja kuormitustilanteissa jaksottaa käynnin ja selvittää vikatilanteen. Mikäli vikaa tai tukkeumaa ei saada automaattisesti selvitettyä, laite antaa hälytyksen automaattisesti ja pysähtyy suojaustilaan. Käyttäjällä on mahdollisuus myös ohjata laitetta manuaalitilassa.

FL- EX Controller on liitettävissä laitoksen muuhun automaatiojärjestelmään, jolloin sen kaikkia toimintoja voidaan seurata ja muuttaa valvomosta. Liitäntäprotokolla on ModBus RTV.