Kaksoiskalvopumput – Price Pump


Price Pump valmistaa laadukkaat paineilmatoimiset kaksoiskalvopumput ja magneettivetoiset keskipakopumput. Tuotantolaitos sijaitsee Sonomassa Kaliforniassa. Varastoimme varastollamme Suomessa pumppuja monessa eri koossa ja erilaisilla materiaaleilla.

Kaksoiskalvopumppu AOD

Paineilmatoiminen kaksoiskalvopumppu on perustavalla tavalla toimannaltaan erilainen kuin perinteinen sähkötoiminen keskipako- tai syrjäytyspumppu. AOD pumput käsittelevät mitä erilaisempia nesteitä yhdellä ja samalla pumpputyypillä. Toimii paineilmalla – pumpussa ei ole liikkuvia sähköosia tai lämpöä synnyttäviä osia, täten pumppu on myös räjähdyssuojattu. Valikoimista löytyy niin metallisia kuin muovisia pumppuja.

Price Pumpin suunnittelijainsinöörit ovat saaneet aikaan lukkiutumattoman ja ilman öljyä toimivan pumpun, jossa on vähemmän venttiiliosia kuin missään muissa vastaavissa muiden valmistajien pumpuissa. Ohjauskara tuottaa jatkuvan korkeapainesignaalin pääkaralle varmistaen liikkeen kaikissa käyttöolosuhteissa. Patentoitu rakenne on niin tehokas mutta silti niin yksinkertainen, että se todella ilmentää erinomaista suunnittelua.

Tekniset tiedot:

  • Maks. kapasiteetti:                    871 l/min
  • Maks. paine:                                 8.8 bar

Lataa esite

kaksoiskalvopumppu kaksoiskalvopumput AOD

Tuotevalikoimaa on saatavana seitsemän kokoluokkaa 6,35 millimetristä aina 76,2 millimetriin alumiinista, valuraudasta, haponkestävästä teräksestä, polypropyleenista tai PVDF:stä valmistettuna. Käyttämiimme elastomeereihin kuuluvat muun muassa Neopreeni, Buna-N, Viton®, Teflon®, Santoprene® ja Nordel®. AOD® tarjoaa sekä ANSI- että DIN- yhteensopivia imu- ja poistolaippoja, joten ne sopivat kaikkiin tarpeisiin maailmanlaajuisesti. Kiinteät alus- ja imuputket saavat aikaan vankan, syöpymättömän tukialustan.

Uudenaikainen “posi-shift”-ilmaventtiilirakenne varmistaa luotettavan käytön ilman lukkiutumisriskiä kaikenlaisissa alhaisen paineen sovelluksissa, joissa käynnistäminen ja pysäyttäminen ovat hankalaa. Sovelluksesta tai käyttöolosuhteista huolimatta AOD®:n käyttäjät voivat olla huoletta tietäen, että AOD® käynnistyy aina luotettavasti. AOD®-pumput tarjoavat siis puhdasta, turvallista, luotettavaa ja helppohoitoista suorituskykyä satoihin sovelluksiin.

 Pumpuissa ei ole metallia tai kuluvia pintoja. Uudenaikaiset materiaalit ja tarkka valmistustekniikka yhdessä tarjoavat alkuperäisen öljyttömän rakenteen. Rakenne tarkoittaa:

  • Öljyä ei pääse ympäristöön.
  • Työympäristö ei ole terveydelle vaarallinen.
  • Öljy, voiteluaineet tai rasva ei saastuta käsiteltäviä nesteitä.

Kaksoikalvopumppu ja sen öljytön rakenne alentaa myös käyttö- ja kunnossapitokustannuksia. Pumpun rakenne on käytössä hyväksi havaittu: se on toiminut ongelmitta jo 20 vuotta ensiesittelystään alkaen.

Price Pump Companyn AOD®-pumpuilla on monia ominaisuuksia, jotka tekevät niistä erittäin monipuolisia ja kustannustehokkaita.