Ruuvipumput – WANGEN PUMPEN


WANGENilla on lähes 50 vuoden kokemus korkealaatuisten ja pitkäikäisten epäkeskoruuvi- ja ruuvipumppujen valmistuksesta. WANGENin kaksoisruuvipumppu -mallit ovat vakuuttaneet asiakkaita jo kymmenien vuosien ajan.

Kaksoisruuvipumppu: Twin NG

TWIN kaksoisruuvipumppu kuljettaa hygieenisesti ja tehokkaasti nestemäisiä ja tahnamaisia elintarvikkeita joiden viskositeetti voi olla jopa 1 000 000 mPas. Pumpun ainutlaatuinen hygieeninen rakenne mukautuu eri kohteisiin.

Tekniset tiedot:

  • Maks. kapasiteetti:                    100 m3/h
  • Maks. paine:                              25 bar

Lataa esite
Lataa esite (EN, New Generation)

Katso esittelyvideo

WANGEN TWIN ruuvipumppu

Kaksoisruuvipumppu: VarioTwin

VarioTwin -sarjan pumput ovat laadukas vaihtoehto elintarvikkeiden kuljetukseen hygieenisesti ja hellävaraisesti, jopa 3 000 000 mPas viskositeettiin asti. Hygieeninen ja patentoitu lisäosa Wangen Twin -ruuvipumppuun.

Tekniset tiedot:

  • Maks. kapasiteetti:                    10 m3/h
  • Maks. paine:                              25 bar

Lataa esite EN

Katso esittelyvideo

wangen kaksoisruuvipumppu ruuvipumppu

WANGEN Twin -ruuvipumpulla voidaan välttää aikaa vievä puhdistus, toistuvat korjaukset, voimakas kuluminen ja kalliiksi käyvät tuotantokatkokset. Laadukkaiden materiaalien ja älykkään toimintaperiaatteen ansiosta kaikki edellä mainitut ongelmat ovat historiaa. Siksi WANGEN Twin on kaikkein taloudellisin ratkaisu tarpeisiisi.

Erityisesti elintarvike- ja kosmetiikkateollisuuden käyttöön suunniteltujen pumppujensa myötä WANGENilla on älykkäitä ratkaisuja, jotka vastaavat näiden alojen tiukkoihin hygieniavaatimuksiin. Yksi näistä ratkaisuista on WANGEN Twin -ruuvipumppu. Se on yksi WANGENin hygieenisistä pumppausratkaisuista ja suunniteltiin pumppaamaan matala- ja korkeaviskoottisia, epävakaita ja kaasupitoisia nesteitä luotettavasti sekä sovelluksiin, joissa vaaditaan äärimmäistä hygieniaa ja tehokkuutta. Tarvittaessa WANGEN Twin -pumppua saa lämmitysvaipalla varustettuna, mikä mahdollistaa erikoistuotteiden pumppaamisen.

WANGEN Twin pääsee huipputuloksiin SIP- ja CIP-pesuissa. Tämä on mahdollista pääasiassa seuraavien tässä yhdistelmässä käytettävien WANGEN Twin -pumppujen ominaisuuksien ansiosta:

  • Erittäin laaja kierrosnopeusalue mahdollistaa tuotteen tai puhdistusaineen pumppaamisen tarpeen mukaan
  • Korkea kierrosnopeus puhdistustilassa takaa, että pumpun puhdistuu kokonaan
  • Jopa 25 bar paine mahdollistaa putkien, laitteiden ja liitosten tyhjennyksen pesunesteen avulla
  • Valmistettu tiukimpien hygieniavaatimusten mukaan – valmistusprosessi on joko EHEDG- tai 3A-sertifioitu

Kaksoisruuvipumppua ostettaessa kannattaa kiinnittää huomiota käyttökustannuksiin hankintakustannusten ohella. Kunnossapitokustannukset ja keskeytykset tuotannossa vaikuttavat merkittävästi kokonaiskustannuksiin. Filosofiamme keskeisin hyöty on selvä: kokonaiskustannusten pitämiseksi mahdollisimman alhaisina koko laitteen käyttöiän ajan on lähtökohtanamme pitää korjaus- ja kunnossapitotarve mahdollisimman vähäisenä. Tämä on mahdollista pumppujemme vankan rakenteen, kuluvien osien korkean laadun ja kulutusta kestävän suunnittelun ansiosta.