Hajusteyksikkö – LEWA


Saksalainen LEWA GmbH on tunnettu laadukkaista tuotteistaan. Hajusteyksikkö kuuluu yrityksen laajaan tuotevalikoimaan.

LEWAn hajusteyksikkö ovat tarkoitettu biokaasulle sekä nestemäiselle maakaasulle. Tuotevalikoima koostuu annostelujärjestelmistä mikroannostuspumppuihin, käytettyinä biokaasu laitoksilla sekä kaasun paineensäätöasemilla. Toimitamme räätälöityjä hajusteyksiköitä ja -annostusjärjestelmiä asiakkaan tarpeiden ja vaatimusten mukaisesti. Hajustusjärjestelmän modulaarinen rakenne tekee siitä myös poikkeuksellisesti taloudellisen, unohtamatta ehdottoman tarkkaa ja luotettavaa toimintaa.

Järjestelmiä käytetään eri kaasujen, kuten nestekaasun (LPG) ja maakaasun (CNG) hajottamiseen sekä nesteytetyn maakaasun syötössä jakeluverkostoon.  Voidaan käyttää myös hapen hajottamiseen ja teollisiin kaasuihin.

Lataa esite

LEWA hajusteyksikkö

Yli 40 vuoden ajan asiakkaat ympäri maailmaa ovat luottaneet LEWA-järjestelmiin. Valikoimamme kattaa yksiköt mikrovirtausmittaukseen, kuten biokaasulaitoksiin, sekä kaasupainetta sääteleviin asemiin. 

Toimitamme valmiiksi liitettyjä hajustusyksikköjä, jotka on räätälöity sekä teknisten vaatimusten että tarpeiden mukaan. Jokaisen hajustusyksikön modulaarinen rakenne tekee siitä poikkeuksellisen taloudellisen. Lisäksi ne toimivat ehdottoman tarkasti ja luotettavasti. Yksikköjä käytetään erilaisten kaasujen, kuten nestekaasun (LPG) ja puristetun maakaasun (CNG), hajustamiseen, samoin kuin nesteytetyn maakaasun syöttämiseen jakeluverkkoon. Niitä käytetään myös happi- ja teollisuuskaasujen hajustamiseen.

Turvallinen
Käytämme vain testattuja ohjaus- ja säätöjärjestelmiä, jotta toiminta on sujuvaa. LEWA-ohjaimet ovat yhteensopivia kaikkien testattujen virtausmittareiden kanssa ja niitä voidaan tarvittaessa toimittaa räjähdyssuojattuina.

Taloudellinen
Järjestelmiemme joustavuus mahdollistaa luotettavan, tarkan ja kustannustehokkaan annostelun kaikille yleisille hajusteille, kuten THT:lle, merkaptaneille, rikkivapaalle hajusteelle tai mille tahansa seokselle.

Joustava
LEWA-hajustusyksiköitä voidaan käyttää monenlaisille kaasuille, kuten maakaasulle, nestekaasulle (LPG), puristetulle maakaasulle (CNG), biokaasulle ja teknisille kaasuille.

Räätälöidyt ratkaisut
Työskentelemme kanssasi löytääksemme oikean ratkaisun jokaiseen tarpeeseen. Valmistamme asiakaskohtaisia yksikköjä, joissa on vakio-osia tai jopa erikoisosia. Kaikki osat on täydellisesti optimoitu ja synkronoitu keskenään.